Zadencollectie 'telen in pot'

Wie als stadstuinier aan de slag wil in een klein stadstuintje, een dakterras of een stadsbalkon vindt in deze collectie rassen die goed opbrengen in pot of op kleine oppervlakte. De 'planten van't stad' zijn er die snel en compact groeien, snel vrucht zetten (gevolgd door een vroege oogst) en die houden van dat extra warm stadsklimaat. Denk aan een niet-rankende pompoen, een compacte watermeloen, mini-worteltjes en snijslaatjes.

Eerste keer moestuinieren? Dan is deze collectie ook van toepassing voor jou: het zijn de makkelijkste rassen.

Ontdek de collectie hier!

Zadencollectie 'Teelt in volle grond'

Wie het geluk heeft om een mooie tuin te kunnen omtoveren tot een moestuinparadijsje kan aan de slag met alle rassen gepresenteerd in deze collectie. Deze rassen doen het prima buiten in ons klimaat. In het bijzonder bevelen wij de selectie vruchtgewassen aan: we hebben enkele waardevolle rassen tomaat, peper en aubergine voor buitenteelt.

Ontdek welke rassen je in ons klimaat kunt telen in open lucht en in de volle grond.

Ontdek het aanbod hier!

Zadencollectie 'the greenhouse gardener'

De moestuinier met een serre in glas of een tunnel in plastic folie heeft een extra troef achter de hand. Beschermd tegen de elementen kan een plant een lagere temperatuur beter doorstaan dan in het open veld, en kun je je moestuinseizoen makkelijk enkele weken vervroegen én verlengen. Daarnaast kun je met bescherming ook in onze streken succes boeken met koudegevoelige, warmteminnende teelten zoals tomaten. In deze collectie 'The greenhouse gardener' vind je rassen die worden aanbevolen om uitsluitend onder glas of folie te telen. Niets houdt je tegen om rassen uit de andere collecties ook in serre te telen. Let dan in de zomermaanden wel even op met de hittegevoelige soorten zoals sla, radijsjes,...

Ontdek de zadencollectie hier!

Zadencollectie 'Bloementeelt'

Bloemenmeisjes en -jongens die graag een wilde bloemenweide willen inzaaien, bloemschikken in vaas, een zinnia-perkje aanleggen of een eetbaar-bloemenpark ontwerpen kunnen terecht in de collectie met bloemenzaden.

Neem hier een kijkje in het bloemenaanbod!